Внаслідок обстрілів на Донбасі поранено 4 українських військових — штаб

У зоні бойових дій на Донбасі 6 листопада внаслідок обстрілів бойовиків 4 українських військових дістали поранення.

Про це повідомили в штабі операції Об’єднаних сил.

Також бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню. Так, обстріли зафіксували поблизу Травневого, Зайцевого, Кримського, Пісків та Водяного.

Українські військові продовжують розмінування місцевості на ділянці розведення військ Золоте-4. Так, 6 листопада виявили 9 вибухонебезпечних предметів.

Напередодні, 5 листопада, у зоні бойових дій на Донбасі бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню.

Нагадаємо, 1 жовтня 2019-го на переговорах у Мінську домовились розвести сили біля Петрівського та Золотого, того ж дня українська сторона погодилась формулу Штайнмаєра. Після розведення має бути узгоджена дата зустрічі лідерів «нормандської четвірки», заявили в Кремлі.

1 листопада у штабі операції Об’єднаних сил повідомили про завершення розведення військ поблизу населеного пункту Золоте-4 Луганської області, яке розпочалося 29 жовтня. Зауважимо, що перед початком розведення не минуло 7 днів тиші, однак розведення все одно відбулося.

Глава Міністерства закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, що якщо в районах Золотого та Петрівського не буде обстрілів і розведення відбудеться, це «відкриє шлях» до зустрічі «нормандської четвірки».

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top