Художниця та волонтерка Тетяна Думан – Скоп потребує допомоги у боротьбі з страшною недугою

 

Пухлина головного мозку – влітку цього року такий невтішний діагноз почула від лікарів художниця та волонтерка Тетяна Думан – Скоп. 

Попри недугу Таня не облишила малювання. Разом з чоловіком Левом Скопом робить численні майстеркласи. 

Позаду перший курс хіміотерапії та радіотерапії у місті Замость (Польща). З дня на день Таня поїде до Варшави на консультацію з лікарями.

Зовсім скоро Таня поїде до Варшави на контрольне МРТ, яке покаже чи росте пухлина. Одразу після діагностики буде консультація з лікарями, де вирішиться чи потрібен нам курс цільової альфа-терапії. Також поїдемо до Кельну, де є можливість віротерапії. Це найсучасніша метода, яка застосовується у випадку пухлини мозку. У Тані гліосаркома – підвид гліобластом. Один курс віротерапії коштує 25 тис. євро, а таких курсів може знадобитися від шести до десяти. Крім цього є супутнє лікування. Пів року сестра ще прийматиме хімію – препарат  “Темодал”, – каже сестра Тані, Василина Думан.

Гроші не повинні стати на шляху порятунку життя Тані! Свого часу Таня разом з чоловіком Левком Скопом збирала кошти на потреби української армії. Тепер фінансової допомоги потребує вона! 

Не будьмо байдужими до чужої біди!

Картка ПриватБанку 4149 4991 1705 3445 (Василина Думан, сестра)

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top