Капітальний ремонт дороги біля залізничного вокзалу у Дрогобичі – відкладається. Тендер не відбувся (ВІДЕО)

вулиця Вокзальна/ Дрогобич

У середині вересня КП “Комбінат міського господарства” оголосив тендер на проведення капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Вокзальній, від вулиці Стрийської до перехрестя з вулицею Грушевського.

Відповідно до тендерної документації на вулиці Вокзальній мали б провести капітальний ремонт дорожнього покриття, а саме: встановити дощоприймальні решітки, люки, улаштування асфальтобетонної суміші із застосуванням укладальників асфальтобетону, верхнього шару покриття товщиною 50 мм з гарячих асфальтобетонних сумішей асфальтоукладальником при ширині смуги до 3,5 метрів, намалювати дорожню розмітку і провести ще багато інших робіт.

На ці роботи КМГ планувало витратити 3 053 634,00 грн.

У тендерній документації, опублікованій на сайті ПРОЗОРО, не згадується жодним словом про облаштування велосмуги чи велодоріжки, хоча на етапі оголошення тендеру можна було передбачити велодоріжки на які у громади міста є величезний запит.

3 жовтня мали відбутися торги, де б мали визначити переможця — компанію, яка мала б навести лад на цій проблемній вулиці, яку більшість водіїв намагаються об’їхати через жахливий стан дорожнього покриття.

Проте торги не відбулися у зв’язку з тим, що участь у тендері взяв лише один учасник.

Причина по якій торги не відбулися: “подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій”.

До участі у тендері зголосилося ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ШЛЯХБУДСЕРВІС – Д”.

Новий тендер буде оголошено вже завтра. У КМГ сподіваються встигнуть відремонтувати дорогу до закінчення року та настання холодів — розповів Володимир Красуляк, головний інженер підприємства.

А поки вулиця Вокзальна залишається у плачевному стані, попри те, що тут розміщено і залізничний вокзал, і автобусні станції, у тому числі — міжнародного сполучення.

Гостей міста зустрічають ями та калюжі.

 

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Олег Дьорка

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top