29 вересня – акція “Усміхайся, малюй, живи” в підтримку Тетяни Думан /// Дрогобич

В неділю, 29 вересня, о 12 год на площу коло пам”ятника Тарасу Шевченку розпочнеться марафон підтримки волонтера і художниці Тані Думан.

“Вона дуже потребує теплої підтримки дрогобичан – людині, яка бореться із страшною недугою ( гліосаркомою головного мозку) завжди треба знати, що на її повернення дуже чекають, а в одужання вірять!”, – написала у себе на сторінці у FB організаторка акції, дрогобичанка Оксана Рудавська.

У програмі марафону:
– Благочинна ярмарка-продаж товарів широкого асортименту – від готових виробів до речей, виготовлених народними умільцями;
– Різноманітні смачнющі випікуси і смаколики;
– Неймовірно цікаві майстерки для дорослих і дітей;
– Квіткові композиції, вазони і органічні овочеві кошики;
– Ароматна кава і куліш.

“О 13-30 відбудеться пробіг велосипедистів із спортивно-юнацької школи “Медик”, а також впродовж усього дня співатимуть і говоритимуть Тобі теплі слова люди з добрими серцями. Друзі, приходьте, підтримайте присутністю і коштами, будьте у цей день поруч єдиним небайдужим колом”, – підсумувала Оксана Рудавська.

Тетяна Думан / Фото з сторіки Тетяни у FB

***

Нагадуємо, що на лікування Тетяні Думан необхідно щонайменше 35 тис.дол. Тож усіх небайдужі можуть перерахувати пожертву на картку ПраватБанку: 5168745322182384 (одержувач платежу — Думан Василина Михайлівна, рідна сестра Тетяни).

Збір коштів триває!

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top