Чому в Дрогобичі смердить?

За інформацією, яка була поширена Дрогобицькою міською радою, причина смороду на окремих вулицях Дрогобича – “діяльність фермерів, які в межах села Лішня розвозили по полях добрива, очевидно — перегній.”

 

“У відділі НС та ЦЗН ДМР також спростували всі версії щодо побоювань громадян, які зверталися як на гарячу лінію, так і у соціальних мережах, а саме: спалювання свиней з Кавська, промивку цистерн на території ДЕПО, підпал сміття на вулиці Гайдамацькій, незрозумілі дії на території м’ясокомбінату чи нафтопереробного заводу. Жодна з версій громадян не підтверджена”, – йдеться у повідомленні ДМР.

Також повідомляється, що керівництво Департаменту міського господарства ДМР звернулося з відповідним листом до голови Дрогобицької районної ради Михайла Сікори, керівника Дрогобицького управління держпродспоживслужби Олександра Загорського та голови Лішнянської сільської ради Романа Настьошина з проханням відреагувати та надати відповідь.

«Просимо терміново вжити всіх необхідних заходів, а саме, чи не перевищують дані міндобрива гранично допустимі концентрації в атмосферному повітрі та чи мають шкідливий вплив на здоров’я людей», — йдеться у листі-зверненні.

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top