Засідання нового уряду закрили для журналістів

Кабінет міністрів під головуванням Олексія Гончарука розпочав перше засідання у новому форматі – уряд працюватиме не під камери журналістів, – про це пише УНІАН.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час вступного слова на засіданні уряду.

“Відкритим має бути все те, що має бути відкритим, тобто доступ до публічної інформації, доступ до публічних установ. Ми думаємо зараз, яким чином відкрити навіть доступ на територію прибудинкову до уряду”, – сказав він. А засідання уряду, за словами Гончарука, “не має перетворюватися на шоу”.

“Тому ми змінимо формат проведення засідань уряду і спілкуватимемося з пресою за результатами цієї роботи. Ми спочатку працюватимемо з міністрами в нормальному режимі… але після засідання уряду ми будемо виходити до преси і будемо вас повідомляти про те, які рішення ухвалені і чому, та відповідати на ваші питання”, – сказав Гончарук.

Як відомо, раніше всі журналісти могли бути присутніми у залі до та під час засідань Кабміну, а тому мали змогу поставити запитання деяким міністрам чи їх заступникам.

 

Згодом інформацію підтвердив Дмитро Дубілєт, містр Кабінету міністрів:

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top