У Львові відбудеться благодійний концерт задля порятунку життя Тетяни Думан

16 вересня у Львові відбудеться благодійний концерт “Усміхайся, малюй, живи!” задля порятунку життя художниці та волонтерки, дрогобичанки Тетяни Думан. Місце проведення – Палац культури залізничників «РОКС» (вул. Федьковича, 54). Початок – о 19:00.

Тетяна Думан – художниця, волонтерка, дружина українського художника-іконописця Лева Скопа. За роки російсько-української війни завдяки своїм картинам Таня з Левком акумулювали для війська понад три мільйони гривень. А тепер допомоги потребують самі…  

Наприкінці липня Тетяна потрапила до лікарні у зв’язку з погіршенням здоров’я. Лікарі виявили новоутворення в мозку. У Львові провели операцію та почали дослідження для того, щоб поставити точний діагноз, але його вдалось поставити лише днями  в Польщі. Це – гліосаркома. Попередньо на лікування мисткині потрібно більше 30 тис. дол. Як пише сестра Тетяни Думан наразі лікування відбуватиметься в Польщі.

Друзі та рідні запрошують долучитися до благодійного концерту, в якому візьмуть участь переможці телепроекту «Голос країни» Оксана Муха і Tabakov, Віктор Винник із групи «Мері», вокальна формація «Піккардійська Терція» і українські воїни – учасники соціально-мистецького проекту #ПісніВійни Олександр Рожко, Зиновій Медюх і Максим Перев’язко, а також ТанцТеатр “Життя”. Ведучі вечора – Ярина Капітан та Роман Федоришин. У рамках концерту відбудеться благодійний аукціон: усі виручені кошти також будуть спрямовані на лікування Тетяни Думан.

***

Квитки на концерт можна придбати за телефоном +38 068 420 88 74

***

Також усі небайдужі можуть перерахувати пожертву на картку ПраватБанку: 5168745322182384 (одержувач платежу – Думан Василина Михайлівна, рідна сестра Тетяни). 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top