30 серпня у Дрогобичі поховають загиблих у обвалі будинку на Грушевського

Прощання із загиблими у Дрогобичі відбудеться 30 серпня, – про це інформують на сторінці Катедрального собору Пресвятої Трійці.
“У четвер, 29 серпня, тіла загиблих внаслідок обвалу будинку на вул. Грушевського, будуть виставлені у храмі Преображення Господнього (Спаса), що на вул. Стрийській. Парастас о 19.30 год., який очолить Преосвященний владика Ярослав, Єпископ Самбірсько-Дрогобицький.
Упродовж ночі над тілами покійних буде молитва псалтиря. У п’ятницю, 30 серпня, о 10.00 год. – заупокійна соборова Божественна Літургія та похорон”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо,  що з-під уламків частини 4-поверхового будинку у Дрогобичі, який обвалився вночі з 27 на 28 серпня, витягнули тіла ще п’яти осіб. Загалом внаслідок трагедії загинуло восьмеро людей, серед яких хлопчик. Пошук людей завершено, однак рятувальники продовжують розбирати завали.

Надзвичайники повідомили, що станом на 6 годину ранку 29 серпня під завалами виявлено тіла 8 загиблих. Вранці 28 серпня виявлені тіла 2 осіб (чоловіка та жінки). 29 серпня о 00:26 виявили тіло чоловіка. О 2:49 та о 3:20 з-під завалів дістали тіла двох жінок. О 3.28 знайшли тіло хлопчика. До ранку рятувальники витягли з-під завалів тіла ще двох осіб. 

Загиблим, яких дістали 29 серпня, було: 42 роки чоловіку, 5 років хлопчику, 79, 64, 80 років – трьом жінкам, дівчині – 21 рік.

У Дрогобичі та області оголошено жалобу!

 

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top