Зеленський визначився з прем’єр-міністром


Президент Володимир Зеленський пропонуватиме парламенту призначити на пост прем‘єр-міністра Олексія Гончарука. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на свої джерела.

Ще словами співрозмовників, у середу Зеленський та керівництво ОПУ проводитимуть співбесіди та консультації з кандидатурами інших членів Кабміну.

“Це не якась недовіра до Гончарука, а розуміння що так чи інакше діяльність будь-якого міністра впливатиме на репутацію Президента і він несе відповідальність. Так сприймає суспільство”, – пояснює природу співбесід міністрів одне з джерел.

Раніше колишній бізнес-партнер президента олігарх Ігор Коломойський заявляв, що серед головних претендентів на крісло майбутнього прем’єр-міністра є Гончарук.

Наймолодший в українській історії президент може мати молодшого за своїх попередників прем’єр-міністра. Якщо Верховна Рада затвердить на чолі Кабінету Міністрів 35-річного заступника керівника Офісу президента з економічних питань Олексія Гончарука.

 

Олексій Гончарук народився 1984 року. За освітою – магістр права (МАУП) та магістр державного управління.

 

На позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Гончарук йшов першим номером молодого політичного проекту “Сила людей”. Партія тоді набрала 0,11%.

 

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top