Данилу Грицику з Борислава терміново потрібні кошти на лікування

Ми вже розповідали вам історію юного Данила Грицика з Борислава у якого важка недуга — мікроцефалія, спастичний тетрапарез.
Данилко народився у важкому стані — на 36 тижні вагітності з гіпоксично-ішемічним ураженням ЦНС та судомним синдромом і розвивається з грубою затримкою фізичного та психомоторного розвитку.
Минулого року завдяки допомозі благодійників, хлопчик пройшов вже одне лікування в Словаччині. Однак стан здоров’я  погіршився і зараз дитині потрібно зібрати кошти на повторне лікування.

“Лікування в Словаччині показало позитивний результат, Данилко зміцнів та почав більше рухатись, але на превеликий жаль, ситуація ускладнюється. Минулого тижня у хлопчика зупинилося дихання, дякувати Богу батьки самотужки надали першу допомогу і хлопчик залишився живий. Досі не відомо, що саме спровокувало зупинку дихання, а тим більше, коли таке знову може повторитись. Відтак, просимо всіх небайдужих відгукнутися та допомогти зібрати 220 тисяч гривень на повторне лікування дитини в Словаччині”, коментує для ВАРТО Наталія Гайдер, волонтерка, яка допомагає родині малюка.

Марта Грицик, мати Данила, у себе на Фейсбуці пише:
“Наш синочок не здається! Не скиглить! Він постійно веде боротьбу за своє здорове життя!
Як мама, я мрію взяти його за руку, піти на прогулянку. Щоб ми могли з ним розмовляти про все на світі! Моя найзаповітніша мрія — почути, як мій син скаже: Мамуся, я люблю тебе!…Майже всі батьки сприймають ці слова, як належне…як само собою зрозуміле…бо їх діти можуть сказати: Я люблю тебе!
Це все, що я хочу почути від свого ДАНИЛКА. Але на жаль без Вашої допомоги нам не впоратися. Потрібно постійно проходити професійну реабілітацію. Ми дуже надіємось на Вашу допомогу і підтримку. Кожен з нас покликаний творити добро, бути милосердним одним до одного, любити та цінувати життя
Допоможіть нам з Данилком потрапити на чергову реабілітацію у Словаччині”.

Реквізити для допомоги та контакти мами Данила:

Картка мами:
5168 7573 6270 9505 (ПриватБанк, отримувач — Марта Грицик)
Телефон Марти Грицик:
0937462551

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top