Про стан будівництва «Документ-Сервіс Дрогобич» на Бориславській. Коли добудують?

Ще з осені 2018 року в Дрогобичі на вулиці Бориславській триває будівництво нового ЦНАПу.

Нагадаємо, що це будівництво «Документ-сервісу Дрогобич» реалізується завдяки перемозі проєкту Інститут міста Дрогобича у конкурсі від Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України й фінансується з державного фонду регіонального розвитку.
Вартість робіт складає 25 млн грн. Виконавцем є ТОВ «Бізнес-Вектор ДК».
З міського бюджету буде витрачено лише 2,4 млн гривень.

Згідно з угодою, фірма побудує приміщення ЦНАПу, встановить сантехніку, облаштує електро-, тепло-, водопостачання та каналізацію, пожежну та охоронну сигналізації та автоматичне аерозольне пожежогасіння. Довкола ЦНАПу «Бізнес-Вектор ДК» облаштує проїзди та озеленить територію.
Будівництво планували здати в експлуатацію у 2019 році, а у 2018 було освоєно три мільйони гривень.  Вже зроблені роботи зі встановлення фундаменту, зведено каркас будинку.
Проте близько двох місяців тому будівельні роботи були (тимчасово) зупинені. Компанія — виконавець робіт навіть вивезла будівельний вагончик, який там знаходився.

Керівник КП «Управління капітального будівництва» Василь Бохонок в коментарі для “ВАРТО” розповів, що роботи припинено у зв’язку з відсутністю фінансування, яке мало надійти з державного фонду регіонального розвитку. Коштів у бюджеті немає, тому й фірма виконавець припиняє виконання робіт. Така ситуація стосується не лише документ-сервісу, але й площі Ринок: коштів, які мали надійти, немає, відтак роботи не виконуються.
Кошти щоразу обіцяють, але поки не відомо чи до кінця 2019 року вони надійдуть.

Олег Дьорка

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top