Трагедія у Трускавці: робітник впав з 12-метрової висоти

У Трускавецьке відділення поліції 9 серпня надійшло повідомлення про те, що у Трускавці на будові один з робітників впав з висоти, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Медики діагностували у нього, зокрема, «компресійний перелом хребта», інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, потерпілий, 44-річний мешканець Стебника, під час виконання робіт на будові, впав з висоти близько дванадцяти метрів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські встановлюють обставини події, проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, що це не перший випадок падіння робітника з висоти.  6 лютого, близько 12:58 год., у Трускавеці, під час проведення монтажних робіт, впав із висоти та загинув робітник.  Загиблий — 58-річний мешканець Трускавеця.

 

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top