20 липня – п’ята інтеркультурна зустріч змінотворців /// Народний дім


Інтеркультурна зустріч зміностворців – це подія, створена з метою об’єднання різного культурного середовища для спілкування, обміну ідеями та досвідом, налагодження нових контактів, створення та запуску нових проектів.

“Тут немає правил, крім одного – поважати один одного. Зустрічі змінотворців – це про натхнення, свободу, синергію та різноманіття. Чому це важливо? Бо таким чином ми відчуваємо один одно, відкриваємо для себе галактики інших культур, особистостей, з якими живемо по сусідству. Чекаємо на вас!”,  – каже координатор проекту у Дрогобичі Амет Бекіров.

Коли: 20 липня о 15:00 годині.
Де: Народний дім , вул.І. Франка, 20.
Вхід вільний
Контактна особа – Amet Dilâver Oğlu Bekir, координатор проекту у Дрогобичі

380978875983

*Інноваційний проект «Український Букет Народів – створення інтеркультурних путівників з залученням громадян України різного соціального та етнічного походження» реалізується у 4 пілотних громадах Запорізької, Луганської, Полтавської та Львівської областей. Проект організовує Молодіжна організація «СТАН» за підтримки Українського культурного фонду.
Співорганізатори проекту: Громадська організація «Молодіжна агенція з адвокації ромської культури «АРКА», Громадська організація «Арекет», Громадська організація «Культурний ді@лог», Благодійна організація «Благодійний Фонд «MLT Museum PLUS», Комунальний заклад «Лисичанський міський Палац культури», Громадська організація «Кримська проектно-освітня платформа Q-hub».

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top