«Парад провести треба!», – переконаний Гройсман

На засіданні уряду прем’єр-міністр Володимир Гройсман підтримав додаткові соціальні виплати для військових на День Незалежності, але не за рахунок військового параду.

“Ініціатива підвищення або направлення 300 мільйонів для наших воїнів є абсолютно правильною. Я її підтримую. Більше того, для нашого уряду, для мене особисто, питання фінансового забезпечення українського воїна завжди було одним із самих пріоритетних”, – заявив Гройсман.

Водночас, Гройсман зауважив, що на День Незалежності необхідно провести військовий парад.

“Але, разом із тим, я вважаю, що ми маємо  провести військовий парад на 24 серпня – цей парад має бути парадом гордості, доблесті, гідності нашого українського народу, нашої Української держави. І, вважаю, що під час цього параду мільйони українців зможуть засвідчити свою шану, повагу  до наших героїв, бо кожен український воїн є справжнім героєм, коли захищає нашу державу. Але, зробити це не за рахунок соціальних виплат, а зробити це за рахунок інших джерел”, – додав він.

Також Гройсман сказав, що звернувся до Міністра фінансів, Міністра оборони від імені уряду з проханням ретельно порахувати вартість проведення параду, щоб все ж таки знайти джерела фінансування.

“Ці пропозиції будуть надані президенту і він вже прийме остаточне рішення”, – завершив прем’єр-міністр.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що замість параду до Дня Незалежності військовим роздадуть премії, на які виділять 300 млн грн.

На сайті Зеленського вже з’явилась петиція із вимогою провести парад до Дня Незалежності.

 

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top