Новий голова Львівщини пообіцяв припинити відтік заробітчан з регіону

Маркіян Мальський зазначив, що місцева влада має зосередитися на соціальній сфері, медицині, щоб люди не шукали кращих умов життя, а також підкреслив важливість створення умов для бізнесу. Голова ОДА запевнив, що вживе низку заходів для припинення відтоку з регіону працездатного населення. Про це він сказав під час представлення його президентом Володимиром Зеленським у залі Львівського державного університету ім. Івана Франка.

“Потрібно працювати над залученням інвесторів, які розглядатимуть Україну не лише як країну з дешевою робочою силою”, – переконаний Мальський. За його словами, щоб не втрачати працівників, бізнесмени, зокрема, підвищують їм зарплати. Зі свого боку, місцева влада має зосередитися на соціальній сфері, медицині, щоб люди не шукали кращих умов життя.

Голова Львівської ОДА також наголосив на важливості створення умов для бізнесу. “Ті, хто повертається з грошима, переважно стикаються з бюрократією. А потім ми дивуємося, що їх немає. Тому є розуміння необхідності роботи над дерегуляцією та детінізацією”, – зазначив він.

14 червня у Facebook Зеленський запропонував жителям Львівської області вибрати серед трьох претендентів майбутнього голови обласної державної адміністрації. Серед претендентів був 35-річний Мальський. Він є адвокатом, кандидатом юридичних наук. Був керівником західно-української філії юридичної компанії Arzinger. Автор трьох книг, понад 100 наукових і 300 публіцистичних статей. 5 липня президент своїм указом призначив Мальського головою Львівської ОДА.

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top