Міжнародний день молоді: чого хочуть молоді українці

 

22 червня 1994 року президент України Леонід Кравчук видав указ про встановлення свята. З цього часу День молоді відзначають щорічно в останню неділю червня. В Україні Міжнародний день молоді святкують мільйони людей віком від 18 до 44 років.

Головна риса нинішнього покоління молоді – технологічність. Люди буквально виросли з різними гаджетами у руках. Через безперервний потік інформації нинішня молодь набагато швидше її сприймає. Молоді українці відзначаються соціальною свідомістю. Їх турбує економічне питання і страшить корупція та війна.

ВООЗ і вважає молоддю людей до 45 років. Науковці, що займаються вивченням нового покоління, дають нинішнім представникам молоді непогані прогнози у професійному житті. Молоде покоління є досить конкурентоспроможнім та здебільшого покладатиметься на себе, а не на членів команди.

Згідно з дослідженням Всесвітньої Організації Охорони здоров’я, сучасне покоління молоді задоволене життям. А у світі знижуються показники вживання алкоголю і тютюну серед молоді.

Стереотип про молодь, що поступається своїми якостями старшим поколінням давно віджив своє. Нинішні 20-30-річні українці живуть спокійніше, а мислять глобальніше за своїх батьків.

Вони не бояться проміняти небажану але гарантовану кар’єру на роботу, яку вони можуть полишити за рік-два, але яка принесе їм задоволення та нові знання та вміння.

 

 

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top