Зеленський вніс кандидатуру Мальського на посаду голови ЛОДА

Віце-премєр-міністр України Павло Розенко заявив, що сьогодні на засідання Уряду від Адміністрації Президента будуть внесені кандидатури на посади глав ОДА.

Про це він написав у себе на Facebook.

Зокрема, кандидатом на посаду голови Львівської ОДА є Маркіян Мальський.

«Хто ці люди? Звідки? Яким чином стали кандидатами на зазначені посади? Які підводні камені їх призначень? Ризики? Бекграунд цих кандидатів? Поширюємо, ділимося інформацією», – пише Розенко.

Нагадаємо, раніше на своїй сторінці у Facebook Зеленський запропонував мешканцям Львівщини проголосувати за кандидата на посаду голови ЛОДА, якого вони підтримують. На вибір були кандидатури Дениса Шмигаля – керівника ПАТ «ДТЕК Західенерго», Максима Козицького, який будує «Енергопарк Яворів» та Маркіяна Мальського – почесного консула Австрії у Львові та юриста.

Однак, Маркіян Мальський заявив, що відмовляється від пропозиції. Та після того, як його кандидатуру підтримала більшість, сказав, що, імовірно, погодиться.

«Якщо Президентом України буду призначеним на цю посаду, то з радістю зустрінуся з кожним журналістом, волонтером чи активістом, мені немає чого приховувати і готовий до будь-яких запитань чи обговорень. Львівська область буде зразковою!», – написав він у Facebook.

Додамо, сьогодні, за даними ЗМІ, Володимир Зеленський має відвідати форум місцевого розвитку у Трускавці, тож очікується, що там він може повідомити про призначення.

35-річний Маркіян Мальський є почесним консулом Австрії у Львові та керує західноукраїнською філією юридичної компанії Arzinger.

Син дипломата та науковця Маркіяна Зіновійовича Мальского.

Світлина від Павла Розенка.

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top