У Бориславі маршрутки можна буде відслідковувати зі смартфону

Громадський транспорт у смартфоні. У місті нафтовиків маршрутки можна буде відслідковувати за допомогою мобільного додатку. Повідомили в Бориславській міській раді.

Для реалізації цього проекту необхідно встановити GPS-трекери на транспортні засоби та “прикріпити” їх до карти Борислава у відповідній програмі. Оскільки робота здійснюватиметься спільно із містом-сусідом Дрогобич, то користувачам буде видно не лише міські маршрути самого Борислава, а й приміські і міжміські.

“Нам необхідно іти в ногу з часом, щоб створювати комфортний простір для наших мешканців, – зауважив міський голова Ігор Яворський. – А зважаючи на те, що перевізник готовий до активної співпраці, робота на благо громади буде справді ефективною”.

На сьогодні в траспортних засобах ПП “Галич-Авто”, які обслуговують міські маршрути №1 та 1А, уже встановлено 5 GPS-трекерів. Підприємство готове самостійно обладнати відслідковуючими приладами решту своїх автобусів та надати необхідні дані для поповнення реєстру програми.

Також для зручності пасажирів уже закупило 24 знаки, на яких буде розміщено графіки руху транспортних засобів по вище названих маршрутах.

 

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top