Близько 20 призових місць за червень. Вихованці ДЮСШ ім. Боберського знову кращі!




Червень для Дрогобицької спортивної школи імені Боберського видався щедрим на перемоги та призові місця. На сторінці школи одне за одним з’являється повідомлення про перемоги учнів у різноманітних спортивних змаганнях.


З останніх досягнень: призові місця у Чемпіонаті України серед юнаків зі спортивної акробатики, який відбувався у Вінниці. Чоловіча група у складі Андрія Чепелюка, Тараса Орищака, Ростислава Стеціва та Назара Стеціва привезли у Дрогобич перше місце, а змішана пара у складі Анастасії  Семенович та Богдана Іваника вибороли третє місце. Також в Бердянську пройшов Фінал Кубку України з ушу та Всеукраїнський турнір з ушу «Кубок Азовського моря». Тут чотири призових місця: дві золоті медалі – Ігор Мутка та Олександр Павлик, дві бронзові – Сергій Гнатів та Наталя Левус.

У місті Генічеську відбувся Відкритий чемпіонат України та Всеукраїнські змагання зі стрибків на акробатичній доріжці. Тут в командному складі перше місце отримали: Войтів В., Мазурик О., Буштин І., друге місце Вагіла А., Мисишин А.  В особистому багатоборстві Войтів Віталій – І місце, Вагіла Анна-Марія – ІІ місце, Мазурик Олег – ІІІ місце.

“Справді в червні наші учні взяли участь у багатьох планових змаганнях. Це також пов’язано з закінченням навчального року. Наші вихованці привезли в Дрогобич за цей місяць близько 20 призових місць”, – коментує директор ДЮСШ ім. Боберського Роман Старух.

Також на території школи добігає до завершення робота над мультифункційним  майданчиком.


“Незабаром завершимо новий спортивний майданчик з поліуретановим покриттям. Цей майданчик використовуватиметься для тенісу та баскетболу і є першим майданчиком з таким покриттям в Дрогобичі. Також розпочали роботу над футбольним полем”, – ділиться напрацюваннями Роман Старух.

Бажаємо нашим спортсменам лише перемог!

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top