БК “Солевари” з Дрогобича – другі в чемпіонаті Львівщини

9 червня в ДЮСШ ім. Івана Боберського відбувся фінал чемпіонату області з баскетболу. На спортмайданчику у баскетбольному поєдинку зійшлися дві команди: “Солевари” з Дрогобича та БК “Самбір”.
У запеклій, видовищній та напруженій грі перемогу здобули самбірчани.

“Сьогодні відбувся фінал чемпіонату Львівської області з баскетболу. Шкода, але дрогобицькі “Солевари” поступились команді з Самбора з рахунком 65-87 і зайняли друге місце.Дякуємо всі глядачам за активну підтримку та чекаємо наступного сезону, в якому “Солевари” будуть боротися за чемпіонство”, – розповів для Варто капітан команди Антон Мальченко.


Цей чемпіонат — перший в рахунку створеної нещодавно баскетбольної команди “Солевари”.
***
Раніше ми вам вже розповідали про баскетбольний клуб “Солевари”, який буквально недавно був сформований однодумцями дрогобичанами й вже сьогодні спортсмени зайняли друге місце в області. Це – успіх!
Команда “Солевари” – це стовідсоткова громадська ініціатива, яка потребує підтримки не лише від міста, але й від благодійників.
***
Якщо у вас є можливість та бажання підтримати молодіжну ініціативу, кошти можна перераховувати на картковий рахунок ПриватБанку: 4149 6293 2005 7581, отримувач – Антон Мальченко.

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Олег Дьорка

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top