Кличко запропонував Саакашвілі стати главою партії «УДАР»

Міський голова Києва Віталій Кличко запропонував екс-президенту Грузії та екс-очільнику Одеської області Міхеілу Саакашвілі стати головою партії «УДАР» та йти з нею на дострокові вибори до Верховної Ради, які відбудуться 21 липня.

Про це Кличко зазначив у зверненні, яке він опублікував у Twitter.

«УДАР іде на дострокові парламентські вибори. І пропоную нашим партнерам іти разом. Я залишаюся лідером партії УДАР, а Міхеїлу Саакашвілі пропоную стати головою партії», — сказав Кличко.

Він додав, що висловив готовність «підставити політичне плече» після того, як побачив звернення Саакашвілі, політичній силі якого нібито створили перешкоди для участі у виборах.

«Я переконаний, такий наш союз зможе подвоїти наші зусилля заради перетворень у країні й разом ми маємо план змін, ми маємо людей, які здатні їх втілити», — резюмував Кличко.

Зазначимо, що Саакашвілі може бути главою партії, однак за законом не може бути депутатом, оскільки останні роки не проживав в Україні.

Нагадаємо, 28 травня президент Володимир Зеленський повернув Саакашвілі громадянство України, 29 травня він повернувся в Україну.

Саакашвілі заявив, що не має жодних політичних амбіцій, а вже наступного дня стало відомо, що його політична партія «Рух нових сил» балотуватиметься на дострокових виборах у парламент, які відбудуться 21 липня 2019 року.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top