Під МВС України масштабний протест через смерть дитини!

У ці хвилини під будівлею Міністерства внутрішніх справ України відбувається акція – люди вимагають справедливого покарання двом поліцейським, які в стані алкогольного сп’яніння підстрелили 5-річного Кирила

Акція під МВС розпочалася мирно – до дверей люди принесли іграшки, лампадки та плакати. Згодом у натовпі хтось кинув димові шашки, передає з місця події кореспондент Української правди.

Уранці 4 червня о 9:00 у Голосіївському суді в Києві обиратимуть запобіжні заходи двом поліцейським, які, перебуваючи на підпитку, підстрелили 5-річного Кирила. Хлопчик помер у лікарні. Прокуратура наполягатиме на триманні поліцейських під вартою. Генпрокурор Юрій Луценко наголосив, що справу перекваліфікували, як умисне вбивство.

Свої співчуття рідним загиблого хлопчика висловив президент Володимир Зеленський.

“На жаль, усі зусилля медиків виявилися марними. 5-річний Кирило помер у лікарні. Звісно, ніщо у світі не може втішити рідних і близьких. Але я – як президент і як батько – хочу запевнити, що зроблю все, аби винні були покарані по справедливості. Жодного пом’якшення. Жодної спроби зам’яти цю справу. Ця трагедія має стати уроком. Ті, хто повинні дбати про безпеку громадян, мусять щохвилини пам’ятати про свою відповідальність. За життя. Перед людьми, перед народом, перед країною”, – зазначив Зеленський.

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top