Дрогобичани отримали грант для туристичного знакування міста

 

Дрогобич – фото Варто Галицькі Новини

Дві громадські організації отримають грант від Асоціації ЄВРОРЕГІОН “КАРПАТИ – УКРАЇНА” для туристичного знакування Дрогобича.

ГО “Туристично-інформаційний центр м. Дрогобич” та ГО «Клуб велотуристів друзів природи «Рух» спільно з міською радою Дрогобича на початку 2019 року подали заявку для реалізації проекту «Популяризація історико — культурної спадщини м. Дрогобича».

Ціль проекту: встановити туристичні вказівники українською та англійською мовами для знакування культурно — історичних об’єктів Дрогобича.

Сьогодні прийшла відповідь.

Перемога!

Тож 262 тисяч гривень будеуть скеровані на реалізацію цього проекту, який крім знакування, містить ще й потужну промоційну кампанію міста та виготовлення промоційної реклами про культурно — історичну спадщину Дрогобича.

“Це надзвичайно позитивна новина для нашого міста, адже нам вдалося залучити кошти, які будуть використані на дуже хорошу справу — ми встановимо вказівники та підсилимо інформаційно наше туристичне місто в яке щодня все більше і більше приїздить людей. Дрогобич стає популярним туристичним маршрутом, попри те, що хтось каже, що дороги погані. Так, дороги погані, але це не означає, що не треба паралельно розвивати туристичну справу”, – каже керівник ГО “ТІЦ” Роман Щудло.

Реалізація проекту розпочнеться вже цього літа.

Громадські організації висловлюють подяку усім, то допомагав готувати проектну частину: Всилю Масному, депутату обласної ради, Наталії Мураль, менеджеру КП”ТІЦ”, Тарасові Перхуну, менеджеру Інституту міста.

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top