Аутизм – не вирок/// Навчальний захід у Дрогобичі (ВІДЕО)

Фото ілюстративне

В Україні понад 7,5 тисяч дітей страждають розладами аутичного спектра (Аутизм). Особливих діток потрібно розуміти, сприймати такими як вони є і відчувати, яким чином вони сприймають світ, а головне – взяти на озброєння велику кількість знань про аутизм.

Саме з такою метою відбувся навчальний захід, лектори якого свою увагу зосередили на психологічних проблемах дітей з аутизмом в закладах освіти та вдома і на пошуку шляхів їх вирішення. Семінар спільно організував Дрогобицький інклюзивно-ресурсний центр для дітей з особливими освітніми потребами та місцевий осередок УГП (Українська Галицька Партія – Дрогобич).

Участь у заході взяли: Алла Петрів, головний позаштатний експерт департаменту охорони здоров’я ЛОДА, Марія Ночевна, практичний психолог та Ольга Михайличенко, вчитель — логопед навчально-реабілітаційного центру Св. Миколая.

***

Багато дрогобичан прийшли на навчання щоби збагатитися важливими знанням, необхідними для комунікації з дітьми, які страждають розладами аутичного спектра. Коментарі учасників семінару в нашому репортажі: 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top