Уляна Супрун подала до суду на журналіста Дубінського через поширення недостовірної інформації

 
Виконувачка обов’язків голови Міністерства охорони здоров’я України Уляна Супрун звернулася до суду проти журналіста, ведучого програми «Гроші» на телеканалі «1+1» Олександра Дубінського. Очільниця МОЗ зазначила, що у матеріалах журналіст «видає свої судження за факти».

«Минулого тижня мене звинуватили в тому, що «під виглядом реформ» я займаюся розкраданням і відмиванням бюджетних коштів. Автор цих матеріалів Олександр Дубінський. Особа, яка не здатна надати доказів стосовно своїх же звинувачень, але не соромиться ними розкидатись. І робить це майже індустріальними темпами. Тому його матеріали схильні вважати замовними… Щойно зареєстрували позовну заяву про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації в Солом’янському суді», – повідомила Супрун на сторінці у Facebook.

Раніше на сайті Дубінського з’явилася інформація про те, що під прикриттям виплат на проведення підготовки та підвищення кваліфікації медперсоналу була створена схема на 20 млн гривень. У МОЗ назвали ці повідомлення неправдивими.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top