Під Адміністрацією президента відбулася акція “Дякую, Петре!” (ВІДЕО)

ФОТО: ГРОМАДСЬКЕ

Кілька тисяч людей заповнили вулицю Банкову і зайшли у двір Адміністрації президента України. Вони прийшли, щоб подякувати главі держави Петру Порошенку за 5 років роботи. Люди вийшли з плакатами на підтримку Порошенка і дякують йому.  Мабуть, це вперше за всю новітню історію України відбувається така акція. 

Присутні на акції скандували: “Дякуємо!”, а також гуртом заспівали Гімн України та пісню  “Ой, у лузі червона калина похилилася”.

Під АП люди також вигукували: “Разом і до кінця”, “Разом до перемоги!”, “Слава Україні – Героям Слава!”, “Порошенко!”, “Україні треба порох, а не вазелін!”. 

Згодом до українців вийшов Петро Порошенко разом з дружиною Мариною. Учасники акції зустріли їх з плакатом “Дякую”, аплодисментами та вигуками: “Найкращі!”

“Дякую всім, хто прийшов зараз на Банкову. Бо українці по-різному проводжали президента. Такого, як зараз, Україна ще не бачила. Це стало можливим завдяки вам”, – сказав Порошенко.

“Вчора в Мистецькому арсеналі я звернувся до всієї України словами Черчіля. І лейтмотивом цього звернення було: “Ніколи не здавайся”. І нехай вони чують – ми не здамося. А ще Черчіль сказав, що перемога – це дорога від поразки до поразки. Це нам не підходить. Ми будемо рухатися від перемоги через поразку до нової перемоги”, – наголосив президент.

Він також запевнив, що не дасть знищити українські армію, мову, церкву, зупинити децентралізацію, нову українську школу, зупинити інклюзивну освіту, яку започаткувала перша леді.

Порошенко запевнив, що піде на парламентські вибори, а також балотуватиметься на наступних виборах президента. На це українці почали вимагати: “Через рік!” На це Порошенко з усмішкою відповів: “Через рік, так через рік”.

Трансляція за посилання:

&

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top