Петро Порошенко визнав поразку і привітає Зеленського

Кандидат у президенти, чинний президент України Петро Порошенко сказав, що подзвонить своєму опоненту Володимиру Зеленському, щоб привітати його після оголошення результатів національного екзит-полу, за результатами якого Зеленський переміг Порошенка.

Про це він заявив 21 квітня після закриття виборчих дільниць.

“Ніколи не здавайся, чую я і зараз, коли бачу ці результати екзит-полів, а вони очевидні і дають підстави подзвонити зараз моєму опоненту і привітати його”, – сказав Порошенко.

“Вже наступного місяця я залишу пост глави держави, так вирішила більшість українців, і я сприймаю це рішення”, – додав він.

Порошенко звернувся до своєї команди, України та закликав “ніколи не здаватися”.

Після обіцянки привітати свого опонента Володимира Зеленського із перемогою, глава держави сказав: “Завтра настане 22 квітня – і нам треба боронити Україну. І нам потрібні спільні зусилля”.

“Вже наступного місяця я залишу пост глави держави. Так вирішила більшість українців – і я сприймаю це рішення. Я піду з офісу, але я не йду з політики. Я залишаюся в політиці. Буду боротися за Україну”, – заявив Порошенко.

“Бо наша команда має захистити ті здобутки, які ми спільно з вами вибороли. Захистити євроатлантичну стратегію, ті рубежі, яких ми досягли за останні 5 років і які тепер під загрозою”, – пояснив він.

Порошенка в залі зустріли довгими оплесками.

Тим часом, команда Зеленського святкує після оголошення результатів екзит-полів.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top