Порошенко буде на «Олімпійському» 14 квітня о 14:00. А Зеленський готується до дебатів 19 квітня, теж на “Олімпійському”.

Чинний глава держави, та кандидат у президенти Петро Порошенко закликав Зеленського прийти на дебати на НСК «Олімпійський» 14 квітня, на 14:00. Про це на брифінгу повідомив речник передвиборного штабу Порошенка Олег Медведєв, – про це пише Громадське.

Він наголосив, що 19 квітня о 20:00 Порошенко прибуде до Суспільного телебачення.

«Він (Порошенко, ред.) повинен у цей час прийти на Суспільне телебачення. Він точно там буде. Петро Порошенко також прийде на дебати з Володимиром Зеленським 14 квітня о 14 годині 14 хвилин на НСК «Олімпійський». І ще раз наполегливо повторює запрошення Зеленському не боятися дебатів, не уникати», — сказав він.

Медведєв додав, що Порошенко готовий прийти на дебати в будь-який інший день, у тому числі 19 квітня, якщо вони не будуть перетинатися з офіційними теледебатами на Суспільному.

Згодом він уточнив, що вказав час 14:14 «для красного слівця», але мав на увазі 14:00. «Якщо серйозно, йдеться про 14:00», — додав Медведєв.

Раніше НСК «Олімпійський» повідомив, що отримав запити на проведення дебатів 14 і 19 квітня від уповноважених представників кандидатів у президенти.

А що Зеленський?

Кандидат у президенти Володимир Зеленський не прийде сьогодні здавати аналізи експертам VADA (Добровільна антидопінгова асоціація).

Як розповів BBC News Україна політичний консультант кандидата Дмитро Разумков, Володимир Зеленський вже здав аналізи.

“Було питання у здачі аналізів — аналізи здали. Хто вже як здав: хтось здавав у незрозумілому медпункті, а хтось — у лабораторії”, – сказав він.

Пан Разумков вважає, що “далі треба вже не аналізи здавати, а йти на дебати”.

За його словами, пан Зеленський готується до дебатів 19 квітня на НСК “Олімпійський”.

Нагадаємо:

  • Кандидат в президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати з Петром Порошенком, але тільки на стадіоні «Олімпійський» у Києві. Також він заявив про необхідність здати аналізи на алкоголь і наркотики перед дебатами.
  • Порошенко погодився на ці умови та запропонував Зеленському здати аналізи в медпункті стадіону НСК «Олімпійський».
  • У штабі Зеленського заявили, що той не готовий здавати аналізи в медпункті стадіону НСК «Олімпійський», бо його контролює держава, тому Зеленський скористався послугами приватної лабораторії «Євролаб».
  • Порошенко заявив, що чекає на Зеленського на Олімпійському 14 квітня, але Зеленський планує дебатувати 19-го. Пізніше Порошенко сказав, що готовий до дебатів як 14 квітня, так і 19-го.
  • У штаб Порошенка уточнили, що 14 квітня — «ключова дата»для проведення дебатів, бо проводити дебати 19 квітня запізно, адже на наступний день буде «день тиші».
  • За підрахунками Суспільного, вартість дебатів на «Олімпійському» складе 5,9 мільйона гривень.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top