У Зеленського заявили, що він більше не буде здавати аналізи, а  Порошенко погодився на пропозицію Кличка пройти ще одну експертизу

У Зеленського заявили, що він більше не буде здавати аналізи, а  Порошенко погодився на пропозицію Кличка пройти ще одну експертизу на алкоголь і наркотики

***

Кандидат у президенти Володимир Зеленський не буде більше здавати аналізи. Так відповіли в його штабі на пропозицію боксера Володимира Кличка пройти незалежну експертизу.

Про це під час брифінгу заявив представник штабу Зеленського, передає ZIK.

«Аналізи здані відповідно до чинного законодавства і процедури. Якщо у когось є сумніви, що вони якісь не дійсні, були якісь махінації, будь ласка, звертайтеся до відповідних органів — нехай вони з’ясовують», — сказав він.

Перед здачею аналізів Порошенком та Зеленським Володимир Кличко висміяв намагання кандидатів зробити це у «своїх лабораторіях» та запропонував пройти перевірку у VADA, пообіцявши допомогти з організацією.

А вже після здачі — вдруге прокоментував, зазначивши, що їхнім результатам не можна довіряти й закликав пройти незалежну професійну експертизу.

Президент Петро Порошенко заявив, що готовий здати свої аналізи на перевірку незалежній міжнародній організації, як запропонував боксер Володимир Кличко.

«Володимир Кличко — найавторитетніший український атлет — зробив крок. Я не знав про це, я побачив із засобів масової інформації: чи готовий я взяти участь у цьому дослідженні, аби зняти всі питання? Очевидно. Мені сказали, що завтра можливо вони запросять, щоби я підписав дозвіл для надання всіх цих процедур. Будь ласка! Зараз в ефірі кажу — будь ласка», — заявивПорошенко в ефірі телеканалу ICTV.

Порошенко додав, що також «наполегливо радить» Зеленському пройти ці тести.

«Не бійтеся, не ховайтеся», — сказав він.

Проте президент наголосив, що ніяких обвинувачень на адресу опонента не висуває.

«Я не стверджую і не стверджував, що Володимир Зеленський є наркоманом», — сказав Порошенко, водночас додавши, що в разі приховування чогось можуть виникнути «обґрунтовані підозри».

#Тайтаке

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top