Через ГРВІ у Дрогобичі призупинили навчання у школах… Поки до кінця тижня

У Дрогобичі через зростання захворювання учнів на ГРВІ (гостра респіраторна вірусна інфекція) прийнято рішення щодо тимчасового зупинення навчання до кінця тижня, тобто до 8 лютого – про це повідомив “Варто” керівник відділу освіти ДМР Петро Сушко.

Таке рішення було прийнято на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконкомі Дрогобицької міської ради.

Станом на сьогодні в навчальних закладах Дрогобича відсутньо 2233 дитини, а це близько 21.9%. Через ГРВ відсутньо було 1922, що становить 18.8%. Епідпоріг становить понад 20%. Для того щоб не допустити епідемії, комісія вирішила припинити навчання до п’ятниці 8 лютого.

У п’ятницю відділом освіти ДМР буде проведено моніторинг ситуації та за результатами прийметься рішення: або продовжити тимчасове зупинення навчання, або відновити навчальний процес.

“Це не карантин, це призупинення навчання з метою недопущення епідемії”, – прокоментував цю новини для редації “Варто” керівник відділу освіти ДМР Петро Сушко.

Власна інформація

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top