Конкурс антикорупційних розслідувань “Приховані інтереси” в Дрогобичі. ЗГОЛОШУЙТЕСЯ!!!

 

ГО “Антикорупційний штаб” оголошує конкурс антикорупційних розслідувань “Приховані інтереси” в Дрогобичі.

До учасі запрошуються журналісти, громадські та політичні діячі, які бажають дослідити конфлікти інтересів депутатів та чиновників Дрогобичської міської ради на основі інструменту «Прихованих інтересів» (http://interes.shtab.net/).

Антикорупційний штаб популяризує використання сучасних інструментів для викриття та запобігання корупційним зловживанням.

Одним з таких інструментів є «Приховані інтереси» – сайт, що дозволяє швидко перевірити місцевих чиновників та депутатів на наявність конфлікту інтересів за допомогою бази даних та автоматичного аналізатора документів. За лічені секунди аналізатор перевірить машинозчитувальний документ на предмет згадування в ньому депутатських фірм та допоможе провести якісне антикорупційне розслідування.

У рамках конкурсу передбачається використання сайту “Приховані інтересів” під час підготовки матеріалу. Найкращі матеріали буде відібрано та нагороджено з фонду журналістських розслідувань “Антикорупційного штабу”, а також опубліковано на сайті «Приховані інтереси» (http://interes.shtab.net/) і в соціальних мережах.

Розмір винагороди – 3 тис. грн. за матеріал.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити заявку за посиланням. Ідеї, які будуть відібрані, потрібно буде оформити у журналістське розслідування (жанри: публікація, новина, стаття, відео- або радіоматеріал) і надіслати в “Антикорупційний штаб”.

Ідеї робіт приймаються на постійній основі до 28 лютого.

“Антикорупційний штаб” забезпечує юридичну та консультаційну підтримку всіх учасників/ць конкурсу.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top