Де захотів, там і висипав… сміття. Випадок у Дрогобичі

 

На вулиці Самбірській у Дрогобичі сміття сиплять куди заманеться.

Дрогобичанин Богдан надіслав нам фотографії вантажного навчального автомобіля на яких зафіксовано, як самоскид посеред дороги висипає будівельне сміття.

Подія трапилася другого січня.


Вантажний автомобіль марки “ЗІЛ” з номерним знаком ВО 2432 ВК, зупинився біля невеликого стихійного сміттєзвалища на вулиці Самбірській, і висипав будівельне сміття, яке знаходилося в кузові навчальної вантажівки. На зауваження випадкових свідків цієї “акції”, водій вантажівки не реагував.

“У місті проблеми з вивезенням сміття. Ми про це  всі знаємо і бачимо брудні вулиці щодня. Але ось так, висипати сміття просто на дорогу, і не робити собі з  того проблему, зовсім негодиться. Повна анархія. З таким підходом наше місто зовсім скоро перетвориться на суцільний смітник”, – написав Богдан.

Нагадуємо, що будівельне сміття не можна викидати у сміттєві баки, призначені для домашнього сміття чи просто жбурляти будь-де. Такі дії категорично заборонені й за порушення передбачені серйозні штрафи, але декого це зовсім не стримує, судячи з повідомлень наших читачів.




Share this post

3 Replies to “Де захотів, там і висипав… сміття. Випадок у Дрогобичі”

  1. Софія сказав:

    Жах…(

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top