Ангелінці Лунич з Підбужа необхідна трансплантація кісткового мозку (лейкоз)! ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!!!

 

Ангелінка Лунич з смт. Підбуж Дрогобицького р-ну

У молодої сімї з смт Підбуж (Дрогобицький р-н) трапилася біда з якої їм не справитись без Вашої допомоги!
В їхньої 4-х місячної донечки виявили рак крові, терміново потрібна трансплантація кісткового мозку.
Клініка в Італії погоджується брати їх на лікування і дають високі шанси на одужання.
Ось лише питання в ціні… 125 тис. євро є непосильною для молодої сім‘ї.
Тому, хто скільки може,… це дуже важливо, бо є шанс врятувати цю дитину.

Якщо у Вас є можливість допомогти молодій сім’ї з Підбужа, то кошти просимо надсилати на карту Приватбанку:

5168 7554 2530 1930
(Марич Марія Григорівна – бабуся Ангелінки)

 5168 7573 8617 0007 

(Мама дівчинки Наталія Лунич)

Контактний телефон: 068772916

 

 

 

Share this post

5 Replies to “Ангелінці Лунич з Підбужа необхідна трансплантація кісткового мозку (лейкоз)! ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!!!”

  1. Ігор сказав:

    ЧОМУ ХВОРІЮТЬ МАЛІ ДІТИ?

    Коли хворіє доросла людина то це не викликає здивування, а от коли мала дитина починає хворіти, і на її лікування потрібні тисячі доларів, це вже по за межами здорового глузду. Людина хворіє тоді коли порушує сім смертельних гріхів. Якщо людина не вміє любити і прощати правильно, то в ній, накопичується внутрішня агресія у вигляді невдоволення собою, або коханими та рідними. Оця агресія руйнує імунітет, та енергетику людини. Лікарі ба чуть наслідок, саме захворювання, а причина всіх важких захворювань в душі людини. Тіло це проявлена частина душі. Формування душі маленької дитини починається з моменту закохання майбутніх батьків , і не закінчується коли дитина народжується. Душа людини значиміша за тіло в десять разів. Але більшість українців, забули про Бога, і не турбуються за чистоту душі. Що є Бог?, де Його шукати? Які найголовніші заповіді? На ці питання люди не мають чіткої відповіді.
    Коли батьки разом зі своєю любов’ю наповнюють душу своєї дитини і своєю агресивністю, то дитина не витримує і починає хворіти. В душах дітей все збільшується на порядок, все хороше і все нехороше.
    Агресивність людини визначає її світогляд, її система пріоритетів. У більшості людей світогляд викривлений до межі можливого. Коли спитати людину, що для неї на першому місці, то більшість скаже майбутнє, щаслива доля, діти… А є заповідь – не сотвори собі кумира, вона означає що не варто людське ставити вище Бога. Правильна система пріоритетів коли на першому місці стоїть Бог. Правильна система пріоритетів, коли на першому місці Бог, а на другому Україна, а потім все особисте. Коли на першому місці людське, то його людині руйнують зверху, через коханих і рідних. Коли в жінки на першому місці коханий, сім’я, відносини, то Бог зробить так що чоловік стане трохи пити, трохи гуляти, коли жінка це не прийме, то випробовування продовжиться. Більшість не прощаю ні, себе ні своїх близьких. Відповідно накопичується величезний потенціал невдоволення. Ненависть, гнів, важкі образи з часом проходять, а от невдоволення залишається. Воно не помітне, просто рівень щастя стає меншим, не таким яскравим , як у дитинстві.
    Для того щоб діти не хворіли, батьки повинні бути гармонійними. Але, розвиток цивілізації, привів до того, що людство перетворилося на величезну ракову клітину. Тому все більше дітей будуть хворіти онко-захворюваннями. Причина захворювання раком малих дітей в душі батьків, коли батьки через покаяння глибинне, очищають свої душі і душу малої дитини, то захворювання проходить само. Просто батьки в яких діти хворіють на онкологічні захворювання, так само згодом будуть хворіти.

  2. Віктор сказав:

    Всі, хто намагався вийти за межі традиційної медицини, читали про психосоматики, яка дає розуміння причин хвороб тіла в залежності від думок і емоцій людини. Але є прямий зв’язок долі людини, в тому числі його здоров’я, від гріхів.
    Гріхи, негативні думки і емоції, стреси, інграмми, це все дії або події, які записуються в нашому організмі у вигляді числового коду (інформація) і випромінювання (енергія або енергетичні структури). Записи залишаються в тонких (думки в ментальному, емоції в астральному, гріхи в казуальному) ефірному (енергетичному) і фізичному тілах. Такі записи є нічим іншим як енергетичними інфекціями і є головними причинами всіх хвороб. Безліч таких інфекцій створюють програму хвороби, яка направляє свою дію на певний орган (рак крові, лімфатичної системи, кісток, шкіри, мозку, кровоносної системи і т.д.), але всі вони мають однакову причину.
    Як проявляється вплив таких енергетичних структур на «здоровому» людині? Перше, це загальний занепад сил, сонливість, слабкість, алергії, хронічні захворювання шкіри … Надалі в місцях записи і концентрації енергетичних структур утворюються колонії паразитів (віруси, грибки, цвіль …). Кінцевим результатом дії програми є поразка всього організму.
    Медикаменти вбивають в фізичному тілі тільки паразитів, але енергетична інфекція залишається, продовжує вражати організм і провокує нове заселення паразитами. Наприклад, багато з тих, хто проходив комп’ютерну діагностику дивувався засиллю організму гельмінтами, але хочу вас запевнити, що це тільки випромінювання енергетичних структур на хвилях гельмінтів.
    РАК. Чому в людському організмі на якийсь період відступає рак? Дія хіміотерапії та опромінення на організм призводить до руйнування тонких тіл і ефірного тіла, зв’язків між ними, енергетичної оболонки (енергетичного двійника) всього організму, фізіологічних систем, органів, клітин і ядер клітин, транслокації (мутації хромосом в результаті розривів ДНК). Результатом такого впливу є загальне пригнічення енергії організму, відповідно і енергетичних структур, а також знищення паразитів. АЛЕ, як тільки організм починає відновлювати свою енергетику, настає рецидив …
    Чи можна очистити організм від негативної енергії? ТАК. В першу чергу це молитва, каяття, позитивні емоції (радість, щастя, вдячність, любов, добро). Згадаймо про те, що головною проблемою смертельних і хронічних хвороб є гріхи і як правило це гріхи роду. Саме з цієї причини молиться про прощення за свої гріхи повинні всі прямі родичі (батьки, бабусі, дідусі) і хворий. Звичайно, у випадку з такими хворобами як рак, таких зусиль буває мало і тут необхідно вдаватися до послуг професіоналів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top