25 грудня – різдвяний ярмарок на підтримку створення молодіжного центру в Дрогобичі

 

25 грудня, з 12:00 по 19:00, у Дрогобичі відбудеться Різдвяний ярмарок, мета якого зібрати кошти на підтримку створення молодіжного центу в місті  (молодіжний простір).

Локація: пл. Замкова Гора (поруч з пам’ятником Ю.Дрогобичу).

До участі запрошені понад  20 майстрів та майстринь з Дрогобича, які презентують свої чудові вироби.

Також вас чекає вулична їжа, смаколики та концерт. У програмі виступи студентів Музичного училища ім.Барвінського, які підготували  колядки, Ярослав Проців, який прикрасить свято звуками саксофону, акустичні виступи музикантів Софії Зубрицької, молодих гуртів “Естет” та “Так і Живем”. Концерт розпочнеться о 15:00.

Також в межах ярмарки відбудеться Різдвяна лотерея!


“Вже зараз Ви можете взяти в ній участь, придбавши лотерейний квиточок у Туристично-інформаційному центрі Дрогобича. Ціна квитка всього 25 гривень. А які чудові призи вас чекають! Це 10 еко торбинок з логотипом Молодіжного простору Дрогобича, три світшоти від Туристично-інформаційного центру Дрогобича з туристичним логотипом  міста та два чудових подарунки від наших спонсорів: електрогриль від підприємця Євстахія Яніва, та СУПЕРПРИЗ – сиро-винний тур Закарпаттям на двох від турагенції “Поїхали з нами”, що у Трускавці. За результатами переможцями можуть стати аж 15 учасників! Розіграш відбудеться наприкінці концерту. Ця лотерея є благодійною і всі кошти зібрані з неї підуть на створення Молодіжного центру на вул. Ярослава Осмомисла, 10 у Дрогобичі”, – йдеться у прес-релізі заходу.

Організовує ярмарок – ГО “Молодіжний простір Дрогобича”

***

Довідка

Молодіжний простір Дрогобича – це:


➢місце концентрації ідей та пошуку відповідей на виклики, що стоять перед молоддю;

➢місце комунікації громади, влади та бізнесу;

➢місце навчання та формування агентів змін, як міста так і країни.

Молодіжний простір Дрогобича функціонуватиме на базі Будинку працівників педагогічної освіти на вул. Ярослава Осмомисла, 10.

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top