“Різдвяні канікули для дітей зі Сходу” Візьміть дітей зі Сходу до себе на Коляду!

 

Традиційно, на Різдвяні свята у Дрогобичі будуть гостуювати діти зі Сходу України.

“Різдвяні канікули для дітей зі Сходу” – щорічна святкова акція, яку проводить «Карітас» Самбірсько- Дрогобицької Єпархії УГКЦ.

Цього року у місті гостюватимуть 15 осіб з Волновахи (Донецька область) та15 з міста Кам’янського (Дніпропетровська область).

“В сьогоднішніх драматичних умовах ведення війни з російським агресором є надзвичайно важливим подати руку підтримки не лише нашим мужнім воїнам, але й тим людям, які Божою волею народилися на Сході нашої країни, і у яких через певні обставини ніколи не було справжніх різдвяних свят, української церкви і української мови”, – розповідає керівниця Центру підтримки сім’ї, який діє при БФ “Карітас” Уляна Яжик.

Учасники програми 2017 року

Різдвяні свята це саме нагода подарувати диво не лише своїм рідним і близьким, але й тим, кому його рідні це диво подарувати не в змозі з різних причин- бо не вміють, не вірять, не мають коштів. Сьогодні у нас є можливість поділитися різдвяними традиціями, тому запрошуємо Дрогобичан підтримати акцію та взяти одну чи дві дитини на кілька днів у свою сім’ю, щоб наші гості відчули традиції святкування в галицьких родинах на повну.


У “Карітасі“ розповіли, що будуть раді підтримці та допомозі від благодійників, а це можуть бути і харчі, і кошти.

Контактні особи:

Катерина 0671104069, Наталя 0978979563.

Якщо у Вас є бажання долучитися до акції та подарувати незабутні свята дітям зі Сходу України, познайомити їх з традиціями галицького Різдва, телефонуйте.




Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top