“Велика майстерка помічників Святого Миколая” від ГО “Об’єднання” Родовід” /// Дрогобич

Святковий захід “Велика майстерка помічників Святого Миколая”, організований  ГО “Об”єднання” Родовід” спільно з Дрогобицьким міським центром служб для сім”ї, дітей та молоді, 9 грудня відбувся в у Народному домі Дрогобича.

Малеча з батьками своїми руками робили невеликі даруночки для дітей з особливими фізичними потребами, які мешкають у Дрогобичі.
Дітки, які взяли участь у заході отримали в дарунок посвідчення справжнього помічника Святого Миколая.

“Такі заходи ми організовуємо для того щоб допомогти дітям з особливими фізичними потребами, а їх у місті є достатньо, але не завжди про них усі пам’ятають. Також важливо, що дітки, які готували подаруночки, теж долучалися і розуміли, що це важливо – допомагати іншим людям. Такі заходи допомагають нам вчитися робити добро та формувати у кожній родини традицію доєднуватися до благодійних акцій”, – розповіла Оксана Рудавська, голова “ГО “Об’єднання” Родовід”.

Коробки з дитячими поробками спаковані,- і з них будуть сформовані близько 30 подарунків до Миколая для дітей з особливими фізичними потребами.

Акція триває до 17 грудня 2018 року.

Усі охочі передати солодощі, іграшки, листи-побажання тощо від своїх родин, можуть звернутися до координаторів проекту Інни Демедюк (Inna Demedyuk) – 097 9313925, Наталії Ковальчин -067 7821739

***

До благодійної скриньки було зібрано 1634 грн. і десятки дитячих листів-сердечок для хворих діточок.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top