У Дрогобичі правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві свого знайомого

Слідцтво встановило, що між чоловіками виник побутовий конфлікт під час розпивання спиртного. Наслідком стала бійка з використанням холодної зборї.

У Дрогобицький відділ поліції 18 листопада надійшло повідомлення про те, що у під’їзді одного з будинків у місті виявлено тіло чоловіка без ознак життя з пораненням грудної клітини. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 39-річний мешканець Дрогобича. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

ФОТО – ілюстративне

Згодом поліцейські встановили, що загиблий перебував у гостях в свого знайомого, де вони розпивали спиртні напої. На побутовому грунті між ними виник конфлікт, під час якого господар завдав гостю ножового поранення у груди. Від отриманих травм чоловік помер.

Зловмисник, 26-річний мешканець Дрогобича, затриманий. Невдовзі суд обере для нього запобіжноий захід. Досудове розслідування триває. Затриманому, якшо його вину буде доведено в суді, загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Інформацію нададала Наталія Постойко, Дрогобицький ВП.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top