”Гандзюк — це стерва”: ексклюзивне аудіо розмови Андрія Садового з погрозами на адресу Катерини Гандзюк/// Інформатор

Журналісти інтернет видання “Обозреватель” отримали ексклюзивне аудіо розмови лідера партії “Самопоміч” і мера Львова Андрія Садового з погрозами на адресу активістки, радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк.

Відповідні матеріали оприлюднені на сайті “Інформатор” (щоб послухати, доскрольте сторінку до кінця). Відзначається, що запис було направлено ​​в Генеральну прокуратуру України, де підтвердили його автентичність.

Так, Генпрокуратура встановила, що голос на аудіофайлі дійсно належить Андрію Садовому, а його слова можна розцінити як образи та погрози.


Так, Генпрокуратура встановила, що голос на аудіофайлі дійсно належить Андрію Садовому, а його слова можна розцінити як образи та погрози.

На своїй сторінці у Facebook Садовий відреагував на матеріали журналістського розслідування та підтвердив, що така розмова дійсно відбулася. “Моя реакція була емоційною і неадекватною. З Катериною особисто знайомим не був. Доказів, які би підтверджували факти корупції, про які мені говорили в Херсоні, я так і не отримав. Вітаю пана Луценка з «вдалою спецоперацією». Вам вдалось тимчасово відвести увагу від замовників вбивства.”, — написав він.

Джерело: 

https://www.obozrevatel.com/ukr/crime/gandzyuk-tse-sterva-zyavivsya-zapis-pogroz-sadovogo-ubitij-aktivisttsi.htm?fbclid=IwAR0QneDrwSvJW5FqT7WidCDC8GI3eLUr8I7xdA4F32NAl_LGEz2CNYRDqAQ


Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top