Офіс редакції “Варто Галицьких Новин” та газети “Медіа Дрогобиччина” намагалися пограбувати

В офісі, в якому знаходиться редакція інформаційного порталу “Варто Галицькі Новини”  та газети “Медіа Дрогобиччина” було здійснено спробу незаконного проникнення, ймовірно, з метою пограбувтаання.

Вночі 26 жовтня була здійснена спроба проникнення в офіс, зламано ролокасету, пошкоджено вхідний замок. Невідомі злочинці в офіс так і не потрапили, однак, було завдано матеріальних збитків.




“Сподіваюся, це зробили особи, які мали намір щось вкрасти, а не просто надіслати нам повідомлення з погрозою, мовляв, наступного разу не те, що двері розіб’ємо, а спалимо ваш офіс. Я не хочу думати, що цей злочин пов’язаний з нашою журналістською чи політичною діяльністю. Ми викликали поліцію, зафіксували цю подію.

Якщо це справді послання, ну то знайте – такими речами ви нас не налякаєте”, – прокоментував подію Олег Дьорка, редактор порталу “Варто Галицькі Новини”.

Нагадуємо вам, що це не перший схожий випадок у Дрогобичі.

14 жовтня проникли у помешкання Олени Куртяк, дрогобицького нотаріуса та громадської активістки.

Ось як прокоментувала цей злочин Олена Куртяк у себе на Facebook: “Послання отримала. Але так його і не зрозуміла. Я повинна була злякатись?

Дякую, що усе залишили. І навіть замок не пошкодили. :-)2 ліхтарики – не рахується. Могли б ще й викрутки забрати, щоб наступного пригодилось 🙂

Ок. Що наступне?”.

24 жовтня було пошкоджено автомобіль депутата Олега Балога, який вважає це попередженням йому, як депутатові міської ради за його активну політичну та громадську позицію.



Власна інформація

Share this post

4 Replies to “Офіс редакції “Варто Галицьких Новин” та газети “Медіа Дрогобиччина” намагалися пограбувати”

  1. Наталія сказав:

    А чим займається наша доблесна реформована поліція? Злочинці вже розперезалися!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top