Технологія blockchain в дошкільних установах Дрогобича. Вже скоро…

Новітні технології допомагають Дрогобичу бути відомим  в Україні не лише через невирішену сміттєву кризу.

“Сьогодні між міською радою Дрогобича та проектом Bloqly було підписано меморандум про співпрацю”, – написав у себе на сторінці у Facebook керівник відділу ІТ Станіслав Гайдер.

Відтак, до завершення 2018 року в перших п’яти ДНЗ міста Дрогобича запрацює електронна черга на технології blockchain щодо реєстрації дітей у садок. Далі, імплементація на всі дошкільні заклади, а їх в управлінні міського відділу освіти 16.

“Паралельно проект працюватиме над електронною чергою на технології blockchain щодо реєстрації дітей в перших п’ять шкіл міста Дрогобича. Завдяки цій технології будь-яке зловживання посадовцями дорівнюватиме нулю. Батьки зможуть на 100% контролювати весь процес, а збільшення довіри громадян до процесів,  допоможе формувати партнерські відносини між владою та громадою.

Всього на технології blockchain заплановано більше 10 проектів. Зокрема, реєстр комунальної власності міста, реєстр документів міської ради, паспорти прив’язки тимчасових споруд, реєстр землі та ін.”, – розповів Станіслав Гайдер.

Geplaatst door Haider Stanislav op Woensdag 10 oktober 2018

Цей проект реалізується абсолютно безкоштовно, завдяки підтримці міжнародних фондів.

***

Блокчейн — загальнодоступна і незмінна облікова база даних, в якій фіксується інформація і втрутитися в роботу такої системи неможливо.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top