Розпочинає роботу малий плавальний басейн. ДЮСШ ім. Івана Боберського

В ДЮСШ імені Івана Боберського розпочинає роботу малий плавальний басейн, який деякий час не функціонував через ремонтні роботи.

В. о. директора Роман Старух повідомив, що усі батьки, які попередньо записали дітей у списки та залишили свої контактні дані будуть проінформовані у телефонному режимі щодо уточнення даних, остаточного підтвердження бажання стати учнем чи ученицею спортивної школи, а також щодо процедури запису.

Батьківські збори для нових груп відбудуться у вівторок 16 жовтня, о 17:00 год (діти віком 7-8 років) та у середу 17 жовтня о 17:00 год (діти віком 9-10 років).

“Станом на 10 жовтня було подано понад двісті заявок від батьків, а саме 290, відтак ми намагаємося задовільнити бажання усіх. З такою кількістю охочих та малим числом тренерів, доведеться йти на компроміси”, – Роман Старух.

Також у спортивній школі наголосили, що ДЮСШ та плавальна секція – це не просто місце, де навчають плавати. Це місце, де виховують спортсменів, які націлені на високі результати та здобутки у професійному спорті.

***

Для відвідування басейну необхідно мати:

  • Довідку про стан здоров’я від сімейного лікаря.

Тел. для довідок (03244) 2-22-62, моб.0686789407

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top