У Дрогобичі знову бійка з використанням холодної зброї – ножа…

У Дрогобичі знову бійка з використанням холодної зброї – ножа…
***
Дрогобич перестає бути безпечним містом… В цьому пересвідчився колишній військовослужбовець, офіцер ЗСУ, а зараз тренер з тайського боксу – Тарас Пилипишин.

7 жовтня, близько 16:00 години на ветерана АТО напав молодик з ножем та завдав йому колото-ріжучу рану. Важко повірити, що таке могло трапитися вдень, в одному з густонаселених районів Дрогобича.

Ось, як описав Тарас Пилипишин  цю подію у себе на сторінці у Facebook:

“Друзі, дрогобиччани, гості міста !!!
Сьогодні близько 16:00 години сталася незаурядна, ситуація! Мені ввігнали ножа вище стегна! Це не жарт (1 квітня минув).
Отож, невідомий хлопець, коротко стрижений, років 20-25, спортивної зовнішності, спортивно одягнутий, маленька поясна барсетка, раніше невідомий мені зробив помилку у свому житті, можливо і ні!
Отож, повертаючись з недільного тренування, я тренер, мав індивідуальне тренування! В районі маг. “АТБ” по вул. В.Великого зустрівся поглядом з молодиком спортивної зовнішності! Він щось сказав, я вийняв наушники і ми підійшли один до одного, я спитав чи ми знайомі, з його боку почув набір слів: Вася, дич, блатний жаргон, (до речі, не памятаю дослівно) порву…ітд.

Скажу так, він попросив поговорити, я пішов, він спереді я ззаду. В районі 16 школи, з боку стадіону, почав кидатись з кулаками, я не дозволив в себе влучити, теж кинув пару ударів, я теж не попав, в цей момент побачив в правій руці металевий предмет, перша думка – ніж.

Крикнув йому – “викинь кастет”.
Через декілька секунд я стояв спиною недалеко до стіни, і в руках в невідомого я побачив ніж і його лезо, за мить відчув терпкий біль в районі лівої ноги, зрозумівши, що це поранення, я рванув в сторону школи. Побачивши декількох хлопчаків, я попросив викликати поліцію. Вони зразу не зрозуміли мене. Я пересвідчився, що є рана… кров, показав їм.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1747102455411540&set=pcb.1747102568744862&type=3&theater


Незнайомець, доречі, зразу не втік, ще матюкався на відстані, послав і сказав, що виріже мені серце ))) а я “кончена” малолєтка.
Ну далі швидка, поліція, шов. Таке.
Мораль: будьте обережні, бережіть себе і своїх близьких.
А, ще в нас моя хата скраю, це девіз українців!
Все буде добре.
, – написав Тарас Пилипишин.

Фото зі сторінки Тараса Пилипмшина

Правоохоронці, які прибули на місце злочину, задокументували цю подію. В межах відкритого кримінального провадження тривають оператично-розшукові дії з метою виявити нападника.

Дрогобичани, будьте обережні. Вулиці нашого міста перестають бути безпечними.

Власна інформ.

 

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top