Вода асфальт “точить”… на Грушевського! #Дрогобич

Вода асфальт “точить”… на Грушевського!
***
У приват надійшло повідомлення від нашого постійного дописувача Олега Слеся.
Дрогобичанин зауважив, що на вулиці Михайла Грушевського, біля кожного з нещодавно облаштованих піднятих пішохідних переходів, щоразу після дощу залишається стояти вода. Фактично, стік води – не відбувається.
“Редакціє, прошу звернути увагу влади на те, що під час будівництва піднятих пішохідних переходів на вулиці Грушевського, мабуть, було допущено помилки в розрахунках і щоразу після дощу вода збирається там і не сходить. Виходить так, що підняті пішохідні переходи є фізичними перешкодами для нормального стоку води.
Переконаний, що така ситуація може призвести до пошкодження дорожнього покриття, яке і так вийшло дрогобичанами захмарно дорогим, а терміни виконання робіт не витримують жодної критики. На мою думку, треба змусити підрядника, чи субпідрядника, терміново усунути всі недопрацювання і влаштувати стік води! Бо вода на дорозі це нові ями і знову гроші витрачай… А ми добре знаємо, як дотримуються гарантійних зобов’язань у Дрогобичі підрядники і як міська рада слідкує за цим, а точніше – фактично не слідкує. Вважайте це повідомлення моїм офіційним зверненням”, – написав уважний дрогобичани.


Просимо Департамент міського господарства звернути увагу на це повідомлення та змусити підрядника виконати роботи якісно і врахувати зауваження дрогобичанина.
***
Нагадуємо, що на вулиці Михайла Грушевського у Дрогобичі в межах виконання капітального ремонту вулиці облаштовано декілька піднятих пішохідних переходів.
Їх встановлено натомість “лежачим поліцейським” з метою зменшення швидкості автомобілів та підвищення рівня безпеки пішоходів.

Редакція “Варто ГН”

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top