Дрогобичанин– переможець Кубку України зі стрибків на акробатичній доржці!

​25 – 28 вересня ц.р. у Миколаєві відбулися змагання Кубку України зі стрибків на акробатичній доржці.

Збірну команду Львівської області представляли: Анна-Марія Вагіла (ЗОШ №4), Аліна Мисишин (ЗОШ № 1), Ігор Буштин (ДЛНіГ), Олег Мазурик (ЗОШ № 4), Віталій Войтів (ВТУ 19) – вихованці Дрогобицької ДЮСШ імені Івана Боберського та Ліліана Кіцера і Станіслав Павлюк зі Львова.
​Друге місце серед чотирнадцяти команд України – це високий результат в загальнокомандному заліку збірної команди Львівської області. В командних змаганнях серед жінок – третє місце, в командних змаганнях серед чоловіків – перше місце.
​В індивідуальних змаганнях у багатоборстві наша Аліна Мисишин зайняла четверте місце, Львів’янка Л. Кіцера – п’яте.

В змаганнях з окремих вправ Аліна Мисишин – четверта у другій вправі.
​В індивідуальних змаганнях з багатоборства серед чоловіків, виконавши вправи на високому технічному рівні, випередивши найближчого суперника у фіналі майже на 3 бали, переможцем став наш Віталій Войтів, він нагороджений кубком, дипломом та грошовою премією.

В змаганнях з окремих вправ Віталій Войтів – друге місце у першій вправі і перше місце у другій вправі.
​В цілому спортсмени виступили добре, вони привезли три бронзові, одну срібну та шість золотих нагород, а Майстер спорту України Віталій Войтів вдруге підтвердив статус найкращого акробата в Україні. На початку жовтня місяця він полетить в Португалію (м.Лоле), де буде представляти Україну на змаганнях Кубку світу. Побажаєм йому вдалого виступу на дуже престижних змаганнях.

***

Інформація від дирекції ДЮСШ ім. Івана Боберського

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top