Проект Ukraїner їде у Дрогобич!

 

Ukraїner – це проект для шанувальників інтелектуальних медіа та несподіваних географічних відкриттів. Започаткований у червні 2016 року, щоб познайомити українців та іноземців з невідомою історією та культурою регіонів, показати локальних героїв та професії, що зникають, а також місця, які частіше за все не входять до путівників.

Ukraїner розповідає пізнавальні історії про найвіддаленіші куточки, людей та мистецтво нашої країни. В проекті залучено близько 150 волонтерів, його матеріали перекладено на 7 мов та представлено в 10 країнах.

Нещоданво на сторінці Ukraїner було опубліковано інформацію про чергову, але останню експедицію проекту.

Зовсім скоро ми вирушаємо в останню експедицію з цього циклу. На цей раз ми їдемо на Галичину.Нас як і раніше…

Geplaatst door Ukrainer op Dinsdag 11 september 2018

Цього разу дослідкини України попрямують у Галичину, а відтак і у Дрогобич.

“Нас як і раніше цікавлять місцеві люди та їхні заняття, цікавить перетворення міських та сільських просторів. Ми захоплюємося тими, хто створює щось нове або відновлює забуте. Познайомте нас із такими людьми, запросіть нас до себе! Ми з радістю приїдемо, хоч і дуже обмежені у часі. Увага, на мапі лише приблизний наш план, ми обов’язково приїдемо і до вашого міста-села-селища, якого немає на цій мапі.

Впевнені, що ви знаєте й інші цікаві місця та людей, про яких необхідно розповісти усій Україні. Поділіться з нами своїми пропозиціями вже сьогодні, аби ми встигли додати їх у маршрут ще до старту експедиції.

Як ви можете допомогти нам?

Поширити цей запис, затегати ваших друзів з Галичини, заповнити нашу анкету, якщо ви знаєте місця та людей, до яких ми маємо потрапити: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnaC_kHUsUo1oxvd60lQy-cY5RLxfqrFR89xi-6QaARi0zfg/viewform, – йдеться у повідомленні. 

Тож, якщо у вас є бажання посприяти, щоб Ukraїner не оминув Дрогобич, а зняв цікаве відео про наше місто, обов’язково зробіть наступне:

  1. Перейдіть за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnaC_kHUsUo1oxvd60lQy-cY5RLxfqrFR89xi-6QaARi0zfg/viewform 
  2. Опишість цікаві місця та людей, про яких необхідно розповісти усій Україні, але які знаходяться або мешкають у Дрогобичі чи околицях.

Одне з відео проекту Ukraїner:

Більше відео шукайте на сторінці проекту: https://ukrainer.net/uk/

 

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top