У Дрогобичі судитимуть чоловіка, який побив лісника Василя Дмитришина

У Дрогобичі судитимуть чоловіка, який 2 березня побив головного мисливцезнавця Дрогобицького району  Василя Дмитришина.

Василь Дмитришин

Завершено досудове розслідування стосовно 34-річного мешканця Борислава  Юрія Коцька, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). 
Інцидент стався цьогоріч 2 березня в Дрогобичі – інформує П
рокуратура Львівської області.
Двоє чоловіків (особа одного з яких слідством не встановлена) на очах у перехожих побили металевою арматурою 43-річно головного мисливцезнавця Дрогобицького району  Василя Дмитришина.
Сам потерпілий переконаний, що це пов’язано із його професійною і громадською діяльністю, адже він перебуває на посаді службовця державного підприємства «Дрогобицьке лісове господарство».
Зазначимо, що нападник досі не зізнався що стало причиною такого вчинку.
На даний час обвинувальний акт скеровано у Дрогобицький міськрайонний суд.
За вчинене зловмиснику загрожує від 3 до 7 позбавлення волі.
Стосовно іншого фігуранта матеріали досудового розслідування виокремлені у інше провадження.

Досудове розслідування триває.

***

Близько п’ятої години дня на людній вулиці біля будівлі Дрогобицького лісгоспу Василя Дмитришина «зустріли» двоє чоловіків спортивної статури: один в балаклаві, інший у спортивній шапці. Вони запитали: «Василь?», «так», – відповів Василь Дмитришин. “Дивлюся – і в одного, і в другого в руках залізна арматура. Розмов більше не було, вони гамселили – я відбивався, били переважно по ногам. Мабуть, хотіли, щоб я впав, і лежачого забити», – згадує потерпілий.

Проте Василю вдалося вирватися і дістати травматичний пістолет. Перший постріл був холостим. У шоковому стані  Дмитришин забув його перезарядити: «Я підозрюю, коли вони не почули пострілу, подумали, що пістолет іграшковий. Один скомандував «Бий його по голові!» і пішов на мене з арматурою». За цей час Василь устиг перезарядити зброю і вистрілив нападнику вище коліна: «Другий втік, поранений теж зірвався і побіг, назустріч йшли люди, я кричу: «Лапайте!» Один чоловік просто щез, а другий хлопчина затримав пораненого».

Одразу після події Галицькии новинам ВАРТО вдалося порозмовляти з п. Василем.

Відео:

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top