Що ми знаємо про вбивство у Трускавці?! Хто підозрюваний?!

 

26 травня на офіційному порталі Національної поліції у Львівській області було опубліковано інформацію під заголовком “Правоохоронці Львівщини викрили зловмисника, причетного до вбивства чоловіка, тіло якого він закопав”.

Мова йде про вбивство Василя Кузьми, трускавчанина, відомого у місті підприємця, який займався купівлею та продажем валюти.

Декілька днів його розшукували.

Інформацію розмістили усі місцеві ЗМІ, а також люди, які знали зниклого безвісти.

Однак дива не сталося.

З повідомлення нацполіції:

“В Трускавецьке відділення поліції 18 травня за допомогою звернулась місцева мешканка. Жінка повідомила, що напередодні вранці її 50-річний чоловік вийшов з дому і досі не повернувся. За словами заявниці, він мав при собі значну суму грошей.

Як встановили правоохоронці, 17 травня неподалік Трускавця 38-річний  місцевий мешканець заподіяв розшукуваному тілесні ушкодження, від яких він помер. Після цього зловмисник закопав тіло неподалік дороги.”

За фактом відкрите кримінальне провадження за ст.115 (умисне вбивство) КК України.

Варто відмітити, що правоохоронці спрацювали оперативно і зараз підозрювальний перебуває під вартою у слідчому ізоляторі.

Хто ж цей 38-річний трускавчанин, якого підозрюють у цьому жахливому злочині?

Офіційної інформації про те, кого підозрюють у вчиненні вбивства немає, але користувачі фейсбуку вказали не те, що підозрюваним є місцевий таксист Валерій С.

Відомо, що підозрювальний нещодавно повернувся з АТО зі Сходу України, а у Трускавці також утримував сауну.

Мотиви злочину поки не відомі, триває слідство.

Трускавецький міський суд підтримав клопотання сторони обвинувачення та обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На даний час, у провадженні призначено судові експертизи та проводяться слідчі (розшукові) дії.

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top