У Дрогобичі активісти працюють над стратегією розвитку Дрогобича #Дев’ятка (презентація, фото)

Близько двох років група небайдужих дрогобичан, об’єднаних спільною метою – розвитком рідного міста, працюють над створенням стратегії розвитку Дрогобича в якій левова частка присвячена туристичному потенціалу міста.

В межах амбіційного проекту вже було визначено туристичне гасло міста, а зараз триває конкурсний відбір пропозицій щодо логотипу Дрогобича.

“Наша мета – підготувати дорожню карту, продуманий план, зрозумілий та досяжний, реалізовуючи який Дрогобич може повністю змінитися та стати ще кращим містом і для його мешканців, і для туристів, яких з кожним роком у місті все більше та більше”, – коментує Ігор Чава, керівник Туристично – інформаційного центру Дрогобича, учасник ініціативної групи ДЕВ’ЯТКА.

Над стратегією працює також Олексій Малицький, дрогобичанин, молодий підприємець та співзасновник кількох українських брендів, який входить до переліку 30 успішних молодих українців за версією “Forbes-Україна” «30 до 30».

“Стратегія – це конкретна, покрокова інструкція, як змінити місто і її треба просто виконувати. Для чого потрібна стратегія розвитку міста?! Дрогобич має потенціал для того щоб якісно змінюватися. Так, містом не займалися довгий час, але зараз в Дрогобичі на багатьох рівнях є адекватні люди, які хочуть змінювати своє місто і якщо ми не почнемо цей процес зараз, то далі його буде запускати все складніше, тому ми стартуємо зараз, що через три – п’ять років показати усій Україні, як змінюються маленькі міста”, – Олексій Малицький.

До ініціативної групи, яка називає себе ДЕВ’ЯТКОЮ увійшли Ігор Чава, Олексій Малицький, Лідія Жгута, Олена Спанчак, Олег Дьорка та віднедавна Юрій Цихівський.

А ось і частина презентації стратегії Дрогобича з якою запрошуємо ознайомитися і вас:

Олег Дьорка

Також читайте:

У Дрогобичі підписати декларацію між лікарем та пацієнтом можна онлайн! відео

Яскраві вихідні в Дрогобичі: відкриття туристичного сезону, велодень та день вуличної музики. 19 – 20 травня

Дрогобич – місто історії! Відвідати Дрогобич! У ньому вся сіль!

Дрогобичанину Дмитрові Кондуру (1984 р.н.) потрібна трансплантація серця!

Корупція та її метастази… о. Ігор Цмоканич

Щорічна проща до Грушева (Дрогобич)

Працівниць кредитної спілки у Дрогобичі судитимуть за привласнення коштів

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top