Колишні директори… повертаються! ДЮСШ та ДНЗ№26

Іван Файчак, колишній директор ДЮСШ ім. Боберського, якого нещодавно звільнили з посади директора спортивної школи, поновився на роботі. В цьому йому допоміг суд, який не підтвердив законність звільнення Івана Файчака.
Слухала справу суддя Дрогобицького міськрайонного суду Руслана Курус.

Фактичною, причиною звільнення стало те, що 28 листопада 2017 року, в підвальному приміщенні ДЮСШ, працівник басейну помилково вилив у 200-літрову бочку з гіпохлоритом натрію, яка використовувалась для хлорування басейну, 8 літрів 4,8% розчину соляної кислоти. Пощастило, рідина не потрапила у басейн і ніхто не постраждав.
У відділі освіти повідомили, що будуть подавати апеляцію.

“Сьогодні суд прийняв рішення, правда без участі сторін, про поновлення Івана Файчака на роботі. Відділ освіти має право подати апеляцію та обов’язково це зробить”, – прокоментував Петро Сушко, завідувач відділу освіти.

Також стало відомо, що 21 березня у Львові відбудеться суд, який вирішить чи законно звільнили Галину Комарницьку, завідувачку дошкільної установи у Стебнику, яку на “гарячому” впіймали під час крадіжки харчових продуктів з садка “Калинка”.
Подія трапилася 14 липня 2017 року.

Галина Комарницька кілька місяців перебувала на лікарняному та у відпустці. 12 грудня, коли завідувачка повернулась на роботу, у садок приїхала комісія з Дрогобицької міськради, що звільнила її. Якщо суд вирішить, що її звільнення незаконне, вона, можливо, повернеться на роботу, а також отримає грошову компенсацію за вимушений прогул та моральну шкоду.
Йдеться про 150 000 грн.

Якщо пані Комарницька повернеться на роботу, цікаво, як на це відреагують стебничани, діти яких навчають в ДНЗ №26.

Також читайте:  Дрогобич і СМІТТЯ. Хто винний і що робити

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top