Дорога Самбір – Дрогобич. Дорожники намагаються покращити ситуацію

Після того, як дорога з Дрогобича у Самбір стала відомою на всю Україну, дорожники взялися зробити її хоч трішки проїздною.
Зараз на цій дорозі працює важка техніка.

Віталій Скоропат, перший заступник голови РДА, у себе на сторінці у FB написав:
“Зараз на дорозі Дрогобич-Самбір проводяться роботи по профілюванню з добавленням підсипочного матеріалу. Знімається верхній шар для зменшення ямковості – це ті міри, які можна виконати на даний час. За інформацією облавтодору капітальний ремонт розпочнеться з настанням сприятливихпогодніх умов, щоб дотриматись усіх технологічних вимог та температурних режимів.”

Відтак, залишаєтсья лише чекати покращення погодніх умов, тоді й розпочнеться повноцінний ремонт дороги Дрогобич – Самбір.

Тим часом міністр інфраструктури України Володимир Омельян прокоментував ремонт (профілювання), який розпочався сьогодні. Здається, міністру не дуже сподобалися коментарі людей в яких вони критикували владу:

“Керівництво області попросило дати техніку та матеріали щоб забезпечити хоч якийсь проїзд, оскільки дуже багато скарг. Це зроблено, причому безкоштовно. До того в мережі були ролики, де показували, що ця дорога як решето…

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Bcb5mELvBTw

В принципі, замість прокльонів мало б бути дякую”

 

Дорога Дрогобич – Самбір. 11.02.2017

 

Також дізнайтеся про найгірша дорога в Україні … Дрогобич – Самбір. Коли її відремонтують?

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top